Hieronder wordt het geïntegreerde programma toegelicht. Voor achtergrondinformatie en de gestelde eisen verwijzen we naar de Regeling Beroepservaringperiode. Heb je vragen, vooraf of tijdens de beroepservaringperiode, raadpleeg dan de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij, neem dan contact op met Bureau Architectenregister.

Aanbieder van een geïntegreerd programma

Het geïntegreerde programma bestaat uit een traject waarbij de deelnemer gedurende het gehele programma wordt begeleid door een organisatie die door Bureau Architectenregister is erkend als aanbieder van een geïntegreerd programma. PEP is een erkende aanbieder van het geïntegreerd programma. Als je kiest voor een geïntegreerd programma dan moet je je eerst aanmelden voor de beroepservaringperiode via deze website. Het Bureau Architectenregister controleert dan aan de hand van je inschrijving en de gewaarmerkte kopie van je diploma of je in aanmerking komt voor de beroepservaringperiode.

LET OP: Als je kiest voor het geïntegreerde programma meld je je ook aan bij PEP via www.pepnl.eu. Dus je meldt je twee keer aan op twee verschillende sites! Als je wordt toegelaten dan verloopt alle communicatie, dus ook de rest van de aanmelding én de begeleiding van de hele beroepservaringperiode via PEP.

Persoonlijke pagina op mijn.beroepservaringperiode.nl

Als deelnemer aan een geïntegreerd programma word je gedurende de gehele beroepservaringperiode begeleid door de aanbieder van dat programma. Je krijgt ook een account en een persoonlijke pagina op mijn.beroepservaringperiode.nl zodat je je startdatum kunt inzien en na het afronden van de beroepservaringperiode de einddatum en de datum waarop je certificaat is uitgegeven.

 

Bureau Architectenregister
Nassauplein 24
2585 EC Den Haag

Bezoek alleen op afspraak